lauratlihoiksi

lauratlihoiksi

maanantai 29. syyskuuta 2014

Älä tyri nyt älä lyö yli nyt... Vai?

Taas on viikko mennyt ja omalta osaltani se on ollut yksi parhaista aikoihin! Olo on ollut energinen ja positiivinen ja paljon on tapahtunut. 



Ehkä koko viikon kruununa oli eilinen kauden avauspeli, johon oli ladattu paljon fiiliksiä. Ollaan treenattu keväästä saakka kovaa niin salilla kuin pallon kanssa ja meillä on ahkera porukka kasassa. Nyt on taas viisaampi olo ja helppo tiedostaa, mitkä on selkeitä kehityskohtia itsellä. Mutta olipahan vaan MAHTAVA pelata! Mä niin rakastan sitä! 



Ylipäätään on pienoinen ihme, että pystyin pelaamaan eikä mihinkään sattunut. Vielä viikko sitten nousi kyyneleet silmiin, kun liikutin kättä puhumattakaan siitä miltä tuntui kun joku siihen koski. Viikolla kävin kahdesti aivan mahtavalla fyssarilla ja tuntuu kuin multa olis vaihdettu koko olkapää! 
Lämmin kiitos OMT-fysioterapeutti Antti Järvinen!

Paitsi urheilussa, niin elämässä ylipäätään pitäisi vaan antaa palaa täysillä pelkäämättä epäonnistumisia. Silloin pääsee niille leveleille, missä kehitytään ja opitaan ja mistä saa ne parhaat onnistumisen kokemukset. Niitä metsästämään tälläkin viikolla!



LauraH

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä meille kysymys, kommentti tai muuta palautetta!