lauratlihoiksi

lauratlihoiksi

keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Syysmeininkejä!

Käytiin tosiaan reilu viikko sitten Pillin ja Annan kanssa juoksemassa 200 metrin vetoja urheilukentällä ammattilaisen ohjeistuksella ja prkl kun oli kivaa!

Aloiteltiin tälleen kevyesti tätä juoksu-uraa,eli 200m n. 40 sekunnin vauhdilla ja ripeetä kävelyä toiset 200m ja sama setti putkeen 8 kertaa. Mulla viimeisessä vedossa musteni vähän silmissä,liekö huono hapenottokyky :P Pilli siinä sitten tokas vanhana maratoonarina(ainakin muhun verrattuna) että olishan tuota vielä jaksanut,kun me Annan kanssa köpsähdettiin ketoon! :D



Juoksun vetäjä pisti sitten LauraHoon juoksemaan vielä yhden rinksan nupiksi ja saatiinkin lopulta hänestä seuraa kentän tasolla! :D



Kävin juttelemassa valmentajani Johannan kanssa tästä projektista ja hän suunnitteleekin minulle tätä hommaa tukevan treeniohjelman! Se on tärkeää jotta saadaan tästä tekemisestä tuloksellista. 
Itsehän olisin viilettänyt menemään 4-5 salilla/viikko ja lisännyt siihen vielä juoksu-ja uintitreenit sekä CrossFitin (minkä aloitan Pillin kanssa tämän kuun lopulla,jipii!) mutta onneksi mulla on tollasia kultaisia ammattilaisia tukena jotka puhuu mulle järkeä! :D Loppuun palaminen olis käynyt tolla menolla hyvinkin pian..

Nyt siis pikkuhiljaa siirrytään ohjelmaan mikä pitää viikossa sisällään 2 x voimapainotteista salia, 2 x CrossFittiä, yksi uinti- ja yksi juoksukerta. Tällä lähdetään liikkeelle ja muutetaan sitten matkanvarrella tarpeen mukaan! :)


Lopuksi vielä kollaasi meidän "proo" kuvaussessiosta,mukavaa loppuviikkoa! :D


-Pulla-
















































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä meille kysymys, kommentti tai muuta palautetta!