lauratlihoiksi

lauratlihoiksi

sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Pilli ja Pulla puuhastelee


Ollaan Lillin kanssa törmäilty enemmän tai vähemmän salilla tai sen ulkopuolella. Parit esimerkit tässä.


Viikko sitten käytiin tekemässä mäkivetoja, tarkoituksena kehittää nopeuskestävyyttä ja sitten ihan vaan ylipäätään kestävyyttä. Mukana meillä oli iiihana Anna ja yksi mies joka toi selvästikin vauhtia juoksuun. Kaikki oli ihan voimissaan juoksun jälkeen joten vielä jäi piileviä tehoja. Omalta osaltani tavoitteena olisi oppia ottamaan kaikki mahdollinen kropasta irti.



Viikko sitten lauantaina oltiin mättämässä ruokaa sisuksiin Amarillossa ja molemmat sai aikaiseksi kauniisti sanottuna ähkyn. Pulla pyöri pois paikalta eikä se Pillilläkään kaukana ollut. No olipahan energiaa seuraavan päivän koipijunppaan ja mäkivetoihin! 



Olkapään lepuutuksen ansiosta oma treeniviikkoni on 5 jalkapäivää viikossa, joten alaruhon palautteluun on ihan huolella saanut keskittyä. Putkirullailut, venyttelyt, palauttelevat lenkit ovat olleet enemmän kuin tarpeen. Hierontojen ja rullailujen voimakkuudesta kertonee mustelmilla olevat koivet, hupsis. 



Tänään mennään radalle tekemään 200m:n aikavastaisia vetoja. Tarkoituksena on ottaa treeniviikkoon mukaan ainakin yksi anaerobinen treeni koska a. Solujen hapenottokyky kehittyy jolloin b. Elimistön kyky pilkkoa maitohappoa kehittyy jolloin c. Kivunsietokyky kehittyy jolloin d. Pystyy tekemään enemmän ja kovempaa. 

T. Pilli

P.S. Palomiestestin lähtötasotuloksia tulossa pian!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä meille kysymys, kommentti tai muuta palautetta!