lauratlihoiksi

lauratlihoiksi

keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Pilli penkkaa pikkuaskelin

Minä onnekas olen saanut nauttia ohjatuista treeneistä viime aikoina oikein urakalla. Milloin piiskurina on ollut Johanna ja milloin Järvisen Antti. Yleensä mennä porskutan itsekseni, koska silloin saa keskityttyä treeniin uppoutumalla, mutta kun treenitavat osuu yksiin niin onpahan kivaa jumpata yhdessä!

No nyt! Alkaa kädet näyttää siltä, että jotain on tehty!

Eilisaamun treeni koostui punnerruksista (edelleen kumpparilla keskivartaloa keventäen), ihka oikeista penkkisarjoista (!!!!!), olkapääjumpista ja kirsikkana kakun päällä ähelsin punnerruksia siihen saakka, ettei sieltä lopulta päässyt enää ylös.. ei edes vaikka toinen nosti hiuksista! Tästä pitäisi muuten joskus saada kuvia, sen verran tyylikästä on.

Penkissä tehtiin muistaakseni vitosia ja päissä oli ehkä vitoset (olen näköjään vain tehnyt mitä toinen käskee kun muistijäljet on näin kirkkaat!). Olkapään hyvinvointi on etusijalla myös näissä harjoituksissa ja tästä syystä tyylinä on lankkupenkki eli puupalikka rinnan päällä, jolloin tankoa ei pääse laskemaan aivan rintaan saakka. Pelastusopisto täältä tullaan, aar juu redi! Hitaasti, mutta varmasti!

VIHDOIN olen päässyt myös olkapäitä varovasti jumppailemaan. Tuntuu vähän hassulta tehdä minipainoilla, mutta nyt on pakko uskoa että hiljaa hyvä tulee. Luottavaisin mielin mennään eteenpäin, kun on ympärillä alojensa huiput ja tietysti mahtava Pulla!

Olkapää on ollut viime aikoina enemmän tai vähemmän teipin peitossa.

Mahtava Pulla se on pyörinyt salilla samaan tahtiin kuin ennenkin ja aina yhtä tiukka meno päällä. Uskokaa tai älkää, tälle viikolle olemme sopineet uintitreffit! Nyt oli otettava härkää sarvista, koska jostain syystä kummallakaan ei ole ollut kovin suurta hinkua uinnin pariin. Mutta edelleen, haasteet on tehty ylitettäviksi ja tässä todellakin riittää haastetta! Pelastusopiston sivujen tarkistuksen jälkeen meidän tavoiteaika onkin aika reippaasti tiukentunut - uusi aika on 200 m 4 min 45 sek! Pari kysymystä heräsi uintia odotellessa.. 1. Kannattaako yrittää kroolia vaikkei osaa vai pitäisikö vain uida rintaa aka sammakkoa ja katsoa mihin rahkeet riittää? ja 2. Saako käyttää kellukkeita?

Aurinkoista viikkoa toivottaa Laura H

Btw.
Joukkueen fysiikkatesteissä viime viikolla päätin kokeilla leuanvetoa ja sain siitä tulokseksi tasan YKSI. Joten sen voi lisätä nyt myös minun lähtötasotuloksiin.

P.S. on tällä kertaa kuvakollaasi mun tän vuoden TOP3-mustelmista (tai oikeastaan yksi ihan jäätävä mustelma lonkassa puuttuu tästä, mutta ehkä jätetään se julkaisematta)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä meille kysymys, kommentti tai muuta palautetta!