lauratlihoiksi

lauratlihoiksi

lauantai 11. lokakuuta 2014

Hikeä pukkaa ja kunto kasvaa!

Kiirettä pitää! Tämän viikon treenit ovat koostuneet enemmänkin toiminnallisista treeneistä kuin puntista. Kolmen CrossFit-tunnin lisäksi pari salia ja yhdet "kelkanveto treenit" rakkaan Pillin kanssa, jonka veti Antti "Järä" Järvinen! :D Voin sanoa että kyllä hapotti! Muutaman kerran joutui ottamaan lattiatasossa lukua että sai sykkeen inhimilliselle tasolle.

Intensiivistä treeniä kesti 1,5 tuntia ja se piti sisällään kelkanvetoa etuperin,takaperin,sivuttain,kelkan työntöä,painojen kanssa kävelyä,kottikärrykävelyä(kaveri pitää kiinni vain toisesta jalasta) ja useita eri keskivartaloon kohdistuvia liikkeitä. Jotain jäi varmasti vielä mainitsematta,mutta ei pysty enää muistamaan! :D Kiitos Antille treenistä,otetaan ehdottomasti uusiksi!

Siitä sitten suuntasin suihkun kautta töihin ja illalla töistä suoraan CrossFit-tunnille!
Voin sanoa että oli takki melkosen tyhjä tunnin alkaessa,mutta kiitos Terhin ja Intran jaksoin treenin kohtalaisesti. :D

Tänään oli pakko pitää lepopäivä,vaikka mieli olisikin hinkunut salille. Penkkipäivä jäi nimittäin välistä ja sitä jos mitä pitäisi nyt takoa! Mutta kai sitä ehtii..
Huomenna suuntaan Lahteen Nordic Fitness Expoon kannustamaan hyvää ystävääni Nooraa Body Fitneksen SM-kisoissa!

Lopuksi vielä kuvasatoa perjantain kelkanveto treeneistä!






Kis kis -LauraL-









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä meille kysymys, kommentti tai muuta palautetta!