lauratlihoiksi

lauratlihoiksi

sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Heräsin talviunilta!

Siltä se on lähinnä tuntunut elo parin edellisen kuukauden aikana..
Ihan kun olisi ollut talviunilla.
Töissä on käyty,normi treenit tehty,mutta jotenkin meni ihan sumussa toi loppuvuosi. Mitään ihmeellistä ei tullut tehtyä ja treenitkin on ollut pääasiassa perus salitreeniä ja kerran viikossa uintia.

Crossfitti jäi loppuvuodeksi kokonaan,mutta palaan sen pariin kun tilanne tasaantuu.
Tai siis kun saan taas työt ja treenit synkkaamaan.

Välitestien tulokset on omalla kohdallanikin ottamatta,mutta ne otetaan piakkoin! Toivottavasti on saatu edes jotain aikaiseksi näinä 4 kk:tena! :D

Tulihan tuossa joulukuussa heitettyä pieni reissu Pillin kanssa Tallinnaankin! :D Mentiin nopealla laivalla yli ja yövyttiin yksi yö City Hotel Portuksessa. Ihan siisti hotelli,mutta aamupalassa ei ollut kehumista.

Reissu piti sisällään lähinnä syömistä,syömistä ja syömistä.. Ja ai niin,käytiinhän me vähän heiluttelemassa painojakin Viru Keskuksen My Fitness salilla. Oltiin varmaan ensimmäiset naiset jotka siellä oikeesti hikoili ja tekikin jotain,sen verran pitkiä katseita saatiin muilta "treenaajilta" :D.


Kävin kokeilemassa viime viikolla Roller Derbyä Kouvolan Rock n Rollersien alkeiskurssilla ystäväni kanssa ja oli kyllä hauskaa! Suosittelen! Mukavaa vaihtelua punttisalille :). Se että tuleeko siitä ihan pitkäaikainenkin harrastus jää nähtäväksi,mutta huomenna illalla on taas treenit Kuusankoskella ja ehdottomasti aijon mennä!


Eipä tällä kertaa muuta,mukavaa viikon alkua!


-Laku-Pulla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä meille kysymys, kommentti tai muuta palautetta!